Projekt badawczy POIG 01.01.02-00-061/09  
   "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych
     właściwościach prozdrowotnych"
Strona główna | Kontakt |  
Strona główna
Wnioskodawca
Podmioty współpracujące
Cel projektu
Streszczenie projektu
Plan realizacji
Linki
Prasa o projekcie
Publikacje
Pliki do pobrania


Artykuły prasowe,radiowe i telewizyjne o projekcie




"Dietoterapia: ciasteczko dla zdrowia"

PAP Nauka w Polsce
06.2014




"Dobra żywnośc może leczyć"
WTK Poznań
05.2014






"Innowacje są wokół nas!"

Biuletyn Informacyjny "Fundusze Europejskie w Polsce"
12.2013




"Żywność, która leczy: za rok poznamy wyniki polskich badań"

Rynekzdrowia.pl
12.2013




"Czy można leczyć słodyczami i warzywami"
WTK Poznań
11.2013






"Mufinkami chcą leczyć cukrzycę"

Polska Głos Wielkopolski
11.2013




"Żywność prozdrowotna - dieta ukierunkowana"

Radio Merkury Poznań
11.2013




"Jedzcie, pijcie i zdrowiejcie! Oto bioaktywna żywność"

Gazeta Wyborcza
11.2013




"Żywność prozdrowotna - ratunkiem dla społeczeństwa?"

Rzeczypospolita
10.2013




"Żywność prozdrowotna - dieta ukierunkowana na konkretne jednostki chorobowe"

Rzeczypospolita
07.2013




"Jedz i zdrowiej"

"Biznesraport - Siła innowacji" Dziennik Gazeta Prawna
06.2013




"Bioaktywna Żywność"
Nauka i Postęp "Shot Naukowy"
05.2011





"Nowa żywność bioaktywna wkrótce na naszych stołach"

Partnerski Związek Nauki i Postępu "Akademickie B+R"
01.2011
[pdf 311 kB]




"B(I)O przyszłość jest najważniejsza"

Gazeta Wyborcza
06.2010
[pdf 311 kB]




"Zaprogramować roślinę..."

Merkuriusz Twój miesięcznikw Wielkopolsce
02.2010
[pdf 311 kB]





©Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu Wykonanie strony współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego