Projekt badawczy POIG 01.01.02-00-061/09  
   "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych
     właściwościach prozdrowotnych"
Strona główna | Kontakt |  
Strona główna
Wnioskodawca
Podmioty współpracujące
Cel projektu
Streszczenie projektu
Plan realizacji
Linki
Prasa o projekcie
Publikacje
Pliki do pobrania

Kierownik Projektu:

    Prof. dr hab. Józef Korczak

    Katedra Technologii Żywienia Człowieka
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    tel: +48 61 8487327, fax: +48 61 8487431
    e-mail:

Administrator Projektu:

    mgr Michał Baranowski
    Katedra Technologii Żywienia Człowieka
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    tel: +48 61 8487326, fax: +48 61 8487431
    e-mail:

Zespół Administracyjno-Organizacyjny Projektu:

    dr inż. Joanna Kobus Cisowska
    Katedra Technologii Żywienia Człowieka
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    tel: +48 61 8487307, fax: +48 61 8487431
    e-mail:

    dr inż. Anna Gramza Michałowska
    Katedra Technologii Żywienia Człowieka
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    tel: +48 61 8487331, fax: +48 61 8487431
    e-mail:

    dr inż. Dominik Kmiecik
    Katedra Technologii Żywienia Człowieka
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    tel: +48 61 8487307, fax: +48 61 8487431
    e-mail:

Kontakt w sprawie Projektu:

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    Katedra Technologii Żywienia Człowieka


    ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
    tel. +48 61 8487326, fax: +48 61 8487431
    mail:

Administratorzy strony www Projektu

    dr inż. Dominik Kmiecik
    Katedra Technologii Żywienia Człowieka
    Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
    tel: +48 61 8487307, fax: +48 61 8487431
    e-mail:

    mgr Sławomir Cisowski
    e-mail:

©Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu Wykonanie strony współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego